Receptek / Judit receptjei ::.
| |
|
|
|
![](Images/receptikon.nof?fileid=106753&x=80) |
Zöldfűszeres saláta mustáros-kapribogyós öntettel Kész a vacsora |
|
»»» |
|
|
![](Images/receptikon.nof?fileid=106752&x=80) |
Csokis "tükörtojás"-nyalóka Együtt a konyhában
Nincs olyan gyerek, aki ne szeretné akár megcsinálni, akár megenni. A hagyományos, cukros nyalókákkal ellentétben lényegesen egészségesebb, és még 1-1 szem aszalt barack is díszíti. |
|
»»» |
|
|
![](Images/receptikon.nof?fileid=106751&x=80) |
Fahéjkrémes minimuffin Egy kis édesség
Mindent tud, amit egy komoly torta, mégis könnyebb és gyorsabb megcsinálni. Van porhanyós tésztája és jár hozzá profi vajkrém is. Viszont a tésztát nem kell lapokra vágni és összetölteni, elég csupán a fahéjkrémmel megpúpozni, amely a cukorsziruppal stabilizált tojássárgája miatt mesésen selymes lesz. |
|
»»» |
|
|
![](Images/receptikon.nof?fileid=106750&x=80) |
Paneer korma Főzzünk valami finomat!
Indiában népszerű étel a korma. Ahány ház, annyi féle módon csinálják. De alapvetően a lényeg mindegyiknél ugyanaz: a fűszeres, tejszínes, joghurtos vagy kókusztejes szószba hús, zöldség vagy paneer, indiai házi sajt kerül, valamint van benne mindig valamilyen dióféle is. |
|
»»» |
|
|
![](Images/receptikon.nof?fileid=106091&x=80) |
Nyúlcomb olajbogyóval, friss zöldfűszerekkel és fenyőmaggal
Főzzünk, valami finomat!
Mediterrán, zamatos pecsenye: tökéletes hétvégi ebéd tavasszal. És aki eddig soha nem próbált nyúlcombot sütni, azt sietünk megnyugtatni, hogy semmivel se bonyolultabb, mint kacsa- vagy libacombot.
|
|
»»» |
|
|
![](Images/receptikon.nof?fileid=106092&x=80) |
Sárgarépás halva Egy kis édesség
Magyar ízlésnek elsőre furcsának tűnhet egy sárgarépás édesség. De Indiában igen népszerű és mindig gazdagon fűszerezik. Ebben a változatban például a fahéj és a szegfűszeg mellett kardamom is ízesíti, amely a gyömbérfélékhez tartozó, erős aromájú fűszer. |
|
»»» |
|
|
![](Images/receptikon.nof?fileid=106095&x=80) |
Házi ropi kétféle mártogatóval Együtt a konyhában
Ízre legalább annyira finom, mint a bolti változat. Viszont egészségesebb, mert kevés benne a só; finomliszt helyett porrá őrölt zabpehelyből készül és mellé kétféle zöldséges mártogató is jár. Akár gyerekekkel együtt is meg lehet csinálni. |
|
»»» |
|
|
![](Images/receptikon.nof?fileid=106094&x=80) |
Ázsiai csirkeleves Kész a vacsora |
|
»»» |
|
|
![](Images/receptikon.nof?fileid=106093&x=80) |
Fűszeres kéregben sült szűzpecsenye citrusos salátával Kész a vacsora |
|
»»» |
|
|
|
|
Az Ön kosara pillanatnyilag üres. |
![](Images/spacer.gif)
![](/Images/spacer.gif)
Powered by NetOffice |