Receptek / Judit receptjei ::.
| |
|
|
|
![](Images/receptikon.nof?fileid=106095&x=80) |
Házi ropi kétféle mártogatóval Együtt a konyhában
Ízre legalább annyira finom, mint a bolti változat. Viszont egészségesebb, mert kevés benne a só; finomliszt helyett porrá őrölt zabpehelyből készül és mellé kétféle zöldséges mártogató is jár. Akár gyerekekkel együtt is meg lehet csinálni. |
|
»»» |
|
|
![](Images/receptikon.nof?fileid=106093&x=80) |
Fűszeres kéregben sült szűzpecsenye citrusos salátával Kész a vacsora |
|
»»» |
|
|
![](Images/receptikon.nof?fileid=106092&x=80) |
Sárgarépás halva Egy kis édesség
Magyar ízlésnek elsőre furcsának tűnhet egy sárgarépás édesség. De Indiában igen népszerű és mindig gazdagon fűszerezik. Ebben a változatban például a fahéj és a szegfűszeg mellett kardamom is ízesíti, amely a gyömbérfélékhez tartozó, erős aromájú fűszer. |
|
»»» |
|
|
![](Images/receptikon.nof?fileid=106091&x=80) |
Nyúlcomb olajbogyóval, friss zöldfűszerekkel és fenyőmaggal
Főzzünk, valami finomat!
Mediterrán, zamatos pecsenye: tökéletes hétvégi ebéd tavasszal. És aki eddig soha nem próbált nyúlcombot sütni, azt sietünk megnyugtatni, hogy semmivel se bonyolultabb, mint kacsa- vagy libacombot.
|
|
»»» |
|
|
|
|
Az Ön kosara pillanatnyilag üres. |
![](Images/spacer.gif)
![](/Images/spacer.gif)
Powered by NetOffice |