Receptek / Judit receptjei / 2006. ősz  ::. 

Szeptember  |  Október  |  November  |  December  | 

 
Tárkonyos pulykasaláta
Salátavacsorák
  »»»
 
Vörösboros-aszalt szilvás tarja
1-2-3

Borajánlat az ételhez:
Heimann Stílusgyakorlat 2004 Szekszárd
  »»»
 
Kókuszos keksz
Süssünk valamit!
  »»»
 
Fenyőmagos sült pisztráng
Főzzünk egy jót!

Borajánlat az ételhez: Oremus Mandolás Furmint 2003 Tokaj
  »»»
 
Kelbimbó meleg vinaigrette-tel
1-2-3

Borajánlat az ételhez: Légli Sauvignon Reserve 2004 Dél-Balaton

  »»»
 
Körtés-zabpelyhes süti
Süssünk valamit!

Borajánlat az ételhez: Vayi Cuvée 2004 Tokaj (késői szüret, 0.5 l)
  »»»
 
Aszalt szilvás kacsacomb
Főzzünk egy jót!

Borajánlat az ételhez: Ebner Pinot Noir 2004 Szigetvár
  »»»
 
Csőben sült karfiol mogyorós morzsával
1-2-3

Borajánlat az ételhez: Pannonhalmi Hemina 2005
  »»»
 
Tarkabarka csokis süti
Süssünk valamit!

Borajánlat az ételhez: St. Andrea Cabernet Franc 2004 Eger
  »»»
 
Argentin steak chimichurri szósszal
Főzzünk egy jót!

Borajánlat az ételhez: Terrazas Malbec Reserva 2004 Argentína
  »»»
 


Az Ön kosara pillanatnyilag üres.







 Powered by NetOffice