Receptek / Judit receptjei / 2006. ősz  ::. 

«««
Currys csirkesaláta
Főzzünk egy jót!
 
Hozzávaló:
2 dl majonéz
½ dl tejszín
10 cm-es gyömbér
1 evőkanál currypor
1 evőkanál sűrített paradicsom
fél megsütött grillcsirke, cafatokra tépkedve
1 nagy marék fehér szőlőszem
1 nagy marék piros szőlőszem
4 pita kenyér


Ennél egyszerűbb, gyorsabb és ízletesebb vacsorát el sem tudnék képzelni. Hiszen nincs más tennivaló, mint hogy egy közepes méretű tálban összekeverjem a majonézt, a tejszínt, a curryt, a sűrített paradicsomot és a reszelt gyömbért.

Ekkor jöhet a falatokra tépkedett csirkehús, amit belekeverek a mártásba, végül az egészet megkoronázom a félbe vágott szőlőszemekkel.

A currys csirkesalátát cikkekre vágott, pirított pitával tálalom.

«««

Nyomtatás



Az Ön kosara pillanatnyilag üres.







 Powered by NetOffice