Receptek / Judit receptjei / 2007. tavasz  ::. 

Március  |  Április  |  Május  |  Június  | 

 
Házi barackos lepény
Süssünk valamit!

Borajánlat az ételhez:
Füleky "Pallas" Furmint 2004 Tokaj
  »»»
 
Fahéjas kakaó
Együtt a konyhában
  »»»
 
Saláta fűszerkérges szűzpecsenyével
Salátavacsora

Borajánlat az ételhez:
Vayi Cuvée 2005 Tokaj
  »»»
 
Tasakban sült csirkemell
Főzzünk egy jót!

Borajánlat az ételhez:
Etyeki Kúria Pinot Gris 2006 Etyek
  »»»
 
Paradicsomos tészta
Együtt a konyhában

Borajánlat az ételhez:
St. Andrea Rosé 2006 Eger
  »»»
 
Zöldsaláta napraforgómagos ropogóssal
Salátavacsora

Borajánlat az ételhez:
Pannonhalmi Sauvignon Blanc 2006
  »»»
 
Menze vacsora
Főzzünk egy jót!

Borajánlat az ételhez:
Bencés Gyógynövénylikőr 0,2 l
  »»»
 
Banános rétes
Együtt a konyhában

Borajánlat az ételhez:
Vayi Cuvée 2005 Tokaj
  »»»
 
Korianderes sárgarépa-saláta kecskesajt ropogóssal
Salátavacsora

Borajánlat az ételhez:
Bátaapáti-Tűzkő Birtok Tramini 2005
  »»»
 
Egyszerű málnatorta
Süssünk valami finomat!

Borajánlat az ételhez:
Concubina Sárga Muskotály 2005 Mátra


  »»»
 
Francia pizza
Főzzünk egy jót!

Borajánlat az ételhez:
La Vieille Ferme Blanc 2006 AOC Cotes du Lubéron
  »»»
 
Lekváros kiflik
Együtt a konyhában

Borajánlat az ételhez:
Oremus Cuvée 2004 Tokaj
  »»»
 
Káposztás tésztasaláta zöldfűszeres vinaigrette-tel
Salátavacsora

Borajánlat az ételhez:
Pannonhalmi Sauvignon Blanc 2006
  »»»
 
Angol eperhab
Süssünk valami finomat!

Borajánlat az ételhez:
Konyári Rosé 2006 Balatonlelle
  »»»
 
Salsa verde
Főzzünk egy jót!

Borajánlat az ételhez:
Villa Antinori Bianco 2006
  »»»
 


Az Ön kosara pillanatnyilag üres.







 Powered by NetOffice