Receptek / Judit receptjei / 2007. tavasz  ::. 

«««
Grapefruit-tonhal saláta tárkonyos joghurtöntettel
Salátavacsora
 
Hozzávaló:
1 grapefruit
1 tonhal konzerv
1 diónyi friss gyömbér
3 evőkanál szárított tárkony
1 pohár joghurt
frissen őrölt bors
1 csomag Fitness saláta-mix


A grapefruitot kifilézzük, a tonhal konzervet lecsepegtetjük. Aztán a joghurott egy keverőtálba öntjük, majd gyömbért hámozás után a joghurtba reszeljük a négyoldalú reszelő apró lukú oldalán. Hozzákeverjük a tárkonyt is, végül kevés frissen őrölt borssal ízesítjük.

Végül az öntethez szórjuk a saláta-mixet, a gyümölcsszeleteket és a villával széttépkedett tonhal-darabokat is, végül egy alapos összekeverés után már tálalhatunk is.


«««

Nyomtatás



Az Ön kosara pillanatnyilag üres.







 Powered by NetOffice