Receptek / Judit receptjei / 2007. tavasz  ::. 

«««
Paradicsomos tészta
Együtt a konyhában

Borajánlat az ételhez:
St. Andrea Rosé 2006 Eger
 

Hozzávaló:
1 liter paradicsomlé
2 gerezd fokhagyma
1 csipet só
1 teáskanál szárított oregánó
25 dkg penne tészta
10 dkg reszelt sajt
2 csokor petrezselyem


Egy nagy lábosban felforraljuk a paradicsomlevet, majd belereszeljük a fokhagymagerezdeket. Hozzászórjuk a csipet sót és a szárított oregánót. Majd miután az egészet alaposan összekevertük, beleöntjük a tésztát, és nincs más dolgunk ezek után, minthogy megvárjuk, hogy a paradicsomlé újra felforrjon, és a tészta megpuhuljon.

Ha a tészta elkészült, már tálalhatunk is. A paradicsomos tésztát tányérokra szedjük, majd meghintjük a reszelt sattal és az apróra vágott petrezselyemmel.

jó étvágyat hozzá!

«««

Nyomtatás



Az Ön kosara pillanatnyilag üres.







 Powered by NetOffice