Receptek / Judit receptjei / 2008. tavasz  ::. 

«««
Zöldborsós palacsinta
Együtt a konyhában
 
A palacsintatésztához:
15 dkg zöldborsó, megpárolva
5 dkg frissen reszelt parmezán
1 nagy csokor petrezselyem, apróra vágva
2 tojás
15 dkg finomliszt
5 dl tej
só és frissen őrölt bors

A sütéshez: olaj

A sajtkrémhez:
25 dkg natúr tejszínes sajtkrém
1 dl tejszín
10 dkg füstölt sajt, megreszelve
1 csokor petrezselyem, apróra vágva



A palacsintatészta hozzávalóit turmixgépbe tesszük, megsózzuk-megborsozzuk, és simára keverjük.

A szokásos módon megsütjük a palacsintákat.

A sajtkrém hozzávalóit összekeverjük és megtöltjük vele a meleg, friss palacsintákat.


«««

Nyomtatás



Az Ön kosara pillanatnyilag üres.







 Powered by NetOffice