Receptek / Judit receptjei / 2008. tavasz  ::. 

«««
Nyári pástétomok
Gyorsan, finomat!
 
PROVANSZI KECSKESAJTKRÉM (CACHAT)
20 dkg puha kecskesajt
10 dkg márványsajt
10 dkg tejszínes sajtkrém
2 dl tejszín
1-2 evőkanál brandy
1 evőkanál apróra vágott, friss kakukkfű
½ evőkanál apróra vágott, friss rozmaring
¼ kávéskanál frissen őrölt bors


MAROKKÓI BABKRÉM (BISSARA)
2 doboz 40 dkg-os fehérbab-konzerv
3 evőkanál apróra vágott, friss korianderzöld
3 evőkanál apróra vágott, friss menta
4 gerezd fokhagyma
1 kávéskanál őrölt kömény
¼ kávéskanál cayenne bors
1 citrom leve
1 dl extra szűz olívaolaj
1 kávéskanál só


GÖRÖG SÜLTPAPRIKA-KRÉM (HTIPITI)
2 sült, piros kaliforniai paprika
1 friss, piros chlipaprika
20 dkg feta
2 gerezd fokhagyma
½ dl extra szűz olívaolaj
a tetejére őrölt pirospaprika


Az egyes pástétomok hozzávaóit egyszerűen összeturmixoljuk, majd kistálkába adagolva pirítóssal kínáljuk.

«««

Nyomtatás



Az Ön kosara pillanatnyilag üres.







 Powered by NetOffice