Receptek / Judit receptjei / 2008. tavasz  ::. 

«««
Zöldséges-húsos nyárs
Együtt a konyhában
 

Hozzávaló:
15 dkg koktél-virsli
1 sárga kaliforniai paprika
20 dkg koktél paradicsom
20 dkg apró gomba
2 kis fej lilahagyma
1 kisebb cukkini

A fokhagymás olajhoz:
3 gerezd fokhagyma
1 dl olívaolaj

Az összeállításhoz:
4 hurkapálca, előtte vízbe áztatva

 

Olajban a fokhagymát gyenge tűzön felfőzzük, majd kb. 2-3 perc után leszűrjük és félre tesszük.

A nyársakra tetszés szerinti sorrendben felfűzzük a zöldség és hús falatkákat, majd a félre tett fokhagymás olajjal vékonyan megkenjük a nyársra húzott falatokat.

Végül 220 fokra előmelegített sütőben 15 perc alatt, alufóliával előkészített tepsin megsütjük.

«««

Nyomtatás



Az Ön kosara pillanatnyilag üres.







 Powered by NetOffice