Receptek / Judit receptjei / 2009. ősz  ::. 

«««
Gombás pástétom - Gombakrémes pirítós falatok
Bio percek
 
A toastkenyeret mindkét felét kenjük meg hajszálvékonyan vajjal, hosszában vágjuk ketté őket, majd a feleket még három-három részre szeleteljük. 180 fokos sütőben süssük 5-10 percig, amíg ropogós és aranyszínű nem lesz.

Közben olívaolajon karamellizáljunk szálasra vágott lilahagymát, sózzuk, borsozzuk, és kevergessük addig, amíg puha és édeskés nem lesz.

A gombás pástétomot egy kevés mustárral keverjük ki, majd a langyos kenyérkéket kenjük meg a krémmel, halmozzunk mindegyikre egy kevés párolt hagymát. Mindegyik kenyér tetejére ültethetünk ropogósra sült baconcsíkot.


«««

Nyomtatás



Az Ön kosara pillanatnyilag üres.







 Powered by NetOffice