Receptek / Judit receptjei / 2010. tavasz  ::. 

«««
Borzas eper
Együtt a konyhában
 
Hozzávaló:
60 dkg friss eper
20 dkg étcsokoládé
5 dkg vaj
20 dkg fehér csokoládé
½ dl tejszín

A díszítéshez:
kókuszreszelék; pirított, majd durvára őrölt mandula; színes torta-dara

 

 



Az epret kicsumázzuk, megmossuk és papírtörlőre fektetve megszárítjuk.

Az étcsokoládét a vajjal, a fehér csokit pedig a tejszínnel együtt gőz fölött folyósra olvasztjuk. Így kétféle olvadt csokink lesz.

Az epreket belemártjuk valamelyik olvadt csokiba, aztán meghempergetjük a kedvünk szerinti díszítő darában.

Ha a csoki megdermedt rajtuk, tálalhatunk.

«««

Nyomtatás



Az Ön kosara pillanatnyilag üres.







 Powered by NetOffice