Receptek / Judit receptjei / 2010. ősz  ::. 

Szeptember 26. (vasárnap)  |  Szeptember 27 - Október 1.  |  Október 3. (vasárnap)  |  Október 4 - 8.  |  Október 10. (vasárnap)  |  Október 11 - 15.  |  Október 17. (vasárnap)  |  Október 18 - 22.  |  Október 24. (vasárnap)  |  Október 25 - 29.  |  November 2 - 5.  |  Október 31. (vasárnap)  |  November 7. (vasárnap)  |  November 8 - 12.  |  November 14. (vasárnap)  |  November 15 - 19.  |  November 21. (vasárnap)  |  November 22 - 26.  |  November 28. (vasárnap)  |  November 29 - December 3.  |  December 5. (vasárnap)  |  December 6 - 10.  |  December 12. (vasárnap)  |  December 13 - 17.  |  December 19. (vasárnap)  |  December 20 - 23.  |  Január 2. (vasárnap)  |  Január 3 - 7.  |  Január 9. (vasárnap)  |  Január 10 - 14.  |  Január 16. (vasárnap)  |  Január 17 - 21.  | 

 
Posírozott, töltött körte
Együtt a konyhában

Nincs olyan szülő, aki ne szeretné, hogy a gyereke minél több gyümölcsöt egyen. Csak hát sokszor nem egyszerű ügy, kényszeríteni pedig fölösleges. Szerencsésebb, ha velük együtt készítünk valamilyen gyümölcsös finomságot, mert akkor remélhetőleg nagyobb kedvvel eszik meg.
  »»»
 
Frittole
Süssünk, valami finomat!

A híres velencei karnevál elképzelhetetlen ezek nélkül az apró, frissiben sült fánkok nélkül. Úgy árulják az utcákon, ahogy nálunk a sült gesztenyét. Csábító illatuknak senki sem tud ellenállni, és az emberek tízesével veszik őket színes, mintás papírzacskóba csomagolva.
  »»»
 
Sütőtök krémleves
Főzzünk kuktával

A zöldség-krémlevesek bárhol-bármikor garantált sikert aratnak. Nyáron akár hidegen, télen forrón, esetleg csípősen, mindegy. Az én egyik nagy kedvencem a sütőtökös. És ha kuktában készítem, nem kell előre megsütni a tököt, egyetlen edény kell csak hozzá, ráadásul gyorsan meg is van.


  »»»
 
Szecsuáni bang-bang csirke
Főzzünk, valami finomat!

Kína Szecsuán tartományában a bang-bang csirke ugyanolyan gyakori, utcán árult étel, mint mondjuk Amerikában a hot dog vagy nálunk a lacipecsenyéseknél a főtt kolbász. Az íze egyedülállóan finom, és nevét „bang-bang" onnan kapta, hogy vékonyra kell „ban-bang" klofpolni hozzá a csirkét.
  »»»
 



Az Ön kosara pillanatnyilag üres.







 Powered by NetOffice