Receptek / Judit receptjei / 2010. ősz  ::. 

Szeptember 26. (vasárnap)  |  Szeptember 27 - Október 1.  |  Október 3. (vasárnap)  |  Október 4 - 8.  |  Október 10. (vasárnap)  |  Október 11 - 15.  |  Október 17. (vasárnap)  |  Október 18 - 22.  |  Október 24. (vasárnap)  |  Október 25 - 29.  |  November 2 - 5.  |  Október 31. (vasárnap)  |  November 7. (vasárnap)  |  November 8 - 12.  |  November 14. (vasárnap)  |  November 15 - 19.  |  November 21. (vasárnap)  |  November 22 - 26.  |  November 28. (vasárnap)  |  November 29 - December 3.  |  December 5. (vasárnap)  |  December 6 - 10.  |  December 12. (vasárnap)  |  December 13 - 17.  |  December 19. (vasárnap)  |  December 20 - 23.  |  Január 2. (vasárnap)  |  Január 3 - 7.  |  Január 9. (vasárnap)  |  Január 10 - 14.  |  Január 16. (vasárnap)  |  Január 17 - 21.  | 

 
Frittole
Süssünk, valami finomat!

A híres velencei karnevál elképzelhetetlen ezek nélkül az apró, frissiben sült fánkok nélkül. Úgy árulják az utcákon, ahogy nálunk a sült gesztenyét. Csábító illatuknak senki sem tud ellenállni, és az emberek tízesével veszik őket színes, mintás papírzacskóba csomagolva.
  »»»
 
Sütőtök krémleves
Főzzünk kuktával

A zöldség-krémlevesek bárhol-bármikor garantált sikert aratnak. Nyáron akár hidegen, télen forrón, esetleg csípősen, mindegy. Az én egyik nagy kedvencem a sütőtökös. És ha kuktában készítem, nem kell előre megsütni a tököt, egyetlen edény kell csak hozzá, ráadásul gyorsan meg is van.


  »»»
 
Szecsuáni bang-bang csirke
Főzzünk, valami finomat!

Kína Szecsuán tartományában a bang-bang csirke ugyanolyan gyakori, utcán árult étel, mint mondjuk Amerikában a hot dog vagy nálunk a lacipecsenyéseknél a főtt kolbász. Az íze egyedülállóan finom, és nevét „bang-bang" onnan kapta, hogy vékonyra kell „ban-bang" klofpolni hozzá a csirkét.
  »»»
 



Az Ön kosara pillanatnyilag üres.







 Powered by NetOffice