Receptek / Judit receptjei / 2010. ősz ::.
| | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |
|
|
|
|
Füstölt sonkás pite Lepények, piték és társaik |
|
»»» |
|
|
|
Torta della Nonna Süssünk valamit!
Olasz specialitás, Toszkánából. Azt is mondhatnám, ez az ottani túrós lepény, mert a töltelékhez ricottát, krémes, olasz túrófélét használnak, amelyet nálunk hipermarketekben kapni. Fenyőmagot ugyanezeken a helyeken, illetve bioboltban veszek.
|
|
»»» |
|
|
|
Hagymaleves Főzzünk kuktával! |
|
»»» |
|
|
|
Sült tojás póréhagymával és füstölt lazaccal
Főzzünk, valami finomat!
A francia konyha bővelkedik jobbnál jobb tojásos ételekben. Azt a módszert, amikor a tojást egy kis tálkában sütik meg en cocotte-nak nevezik, és mivel a tojás alá kerülhet bármi, amit csak szeret az ember, számtalan változata létezik.
|
|
»»» |
|
|
|
|
Az Ön kosara pillanatnyilag üres. |
Powered by NetOffice |