Receptek / Judit receptjei / 2010. ősz  ::. 

Szeptember 26. (vasárnap)  |  Szeptember 27 - Október 1.  |  Október 3. (vasárnap)  |  Október 4 - 8.  |  Október 10. (vasárnap)  |  Október 11 - 15.  |  Október 17. (vasárnap)  |  Október 18 - 22.  |  Október 24. (vasárnap)  |  Október 25 - 29.  |  November 2 - 5.  |  Október 31. (vasárnap)  |  November 7. (vasárnap)  |  November 8 - 12.  |  November 14. (vasárnap)  |  November 15 - 19.  |  November 21. (vasárnap)  |  November 22 - 26.  |  November 28. (vasárnap)  |  November 29 - December 3.  |  December 5. (vasárnap)  |  December 6 - 10.  |  December 12. (vasárnap)  |  December 13 - 17.  |  December 19. (vasárnap)  |  December 20 - 23.  |  Január 2. (vasárnap)  |  Január 3 - 7.  |  Január 9. (vasárnap)  |  Január 10 - 14.  |  Január 16. (vasárnap)  |  Január 17 - 21.  | 

 
Füstölt sonkás pite
Lepények, piték és társaik
  »»»
 
Torta della Nonna
Süssünk valamit!

Olasz specialitás, Toszkánából. Azt is mondhatnám, ez az ottani túrós lepény, mert a töltelékhez ricottát, krémes, olasz túrófélét használnak, amelyet nálunk hipermarketekben kapni. Fenyőmagot ugyanezeken a helyeken, illetve bioboltban veszek.
  »»»
 
Hagymaleves
Főzzünk kuktával!
  »»»
 
Sült tojás póréhagymával és füstölt lazaccal
Főzzünk, valami finomat!


A francia konyha bővelkedik jobbnál jobb tojásos ételekben. Azt a módszert, amikor a tojást egy kis tálkában sütik meg en cocotte-nak nevezik, és mivel a tojás alá kerülhet bármi, amit csak szeret az ember, számtalan változata létezik.
  »»»
 



Az Ön kosara pillanatnyilag üres.







 Powered by NetOffice