Receptek / Judit receptjei / 2010. ősz ::.
| | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |
|
|
|
|
Posírozott, töltött körte Együtt a konyhában
Nincs olyan szülő, aki ne szeretné, hogy a gyereke minél több gyümölcsöt egyen. Csak hát sokszor nem egyszerű ügy, kényszeríteni pedig fölösleges. Szerencsésebb, ha velük együtt készítünk valamilyen gyümölcsös finomságot, mert akkor remélhetőleg nagyobb kedvvel eszik meg.
|
|
»»» |
|
|
|
Marcipános csokilepény Lepények, piték és társaik
|
|
»»» |
|
|
|
Kivi torta
Süssünk valamit!
Az amerikai sztárszakács Jean-Georges Vongerichten zseniális, de profi szaktudást igénylő kivis desszertjének házi körülmények közt előállítható változata. Vigyázat, abbahagyhatatlanul finom!
|
|
»»» |
|
|
|
Narancsos kacsa Főzzünk kuktával |
|
»»» |
|
|
|
Provance-i zöldségleves pistou-val Főzzünk, valami finomat!
Ritka az olyan ember, aki ne szeretné az olasz bazsalikommártást, a pestót. Dél-Franciaországban létezik egy ikertestvére, a pistou, amely legalább ugyanennyire finom. Gyakran ízesítenek vele levest is, mint például ezt a most következőt, amelynél tény és való, nem kevés idő megy el a zöldségpucolással és -aprítással megy el, de utána meglepően hamar elkészül.
|
|
»»» |
|
|
|
|
Az Ön kosara pillanatnyilag üres. |
Powered by NetOffice |