Receptek / Judit receptjei / 2010. ősz  ::. 

Szeptember 26. (vasárnap)  |  Szeptember 27 - Október 1.  |  Október 3. (vasárnap)  |  Október 4 - 8.  |  Október 10. (vasárnap)  |  Október 11 - 15.  |  Október 17. (vasárnap)  |  Október 18 - 22.  |  Október 24. (vasárnap)  |  Október 25 - 29.  |  November 2 - 5.  |  Október 31. (vasárnap)  |  November 7. (vasárnap)  |  November 8 - 12.  |  November 14. (vasárnap)  |  November 15 - 19.  |  November 21. (vasárnap)  |  November 22 - 26.  |  November 28. (vasárnap)  |  November 29 - December 3.  |  December 5. (vasárnap)  |  December 6 - 10.  |  December 12. (vasárnap)  |  December 13 - 17.  |  December 19. (vasárnap)  |  December 20 - 23.  |  Január 2. (vasárnap)  |  Január 3 - 7.  |  Január 9. (vasárnap)  |  Január 10 - 14.  |  Január 16. (vasárnap)  |  Január 17 - 21.  | 

 
Curry-s fehérrépaleves sült zsályával
Együtt a konyhában
  »»»
 
Spenótos lepény sült paprikával
Lepények, piték és társaik
  »»»
 
Pisztáciás-aszalt meggyes biscotti
Süssünk, valami finomat!

Az olasz biscotti szó azt jelenti: kétszersültek. Hogy miért? Mert először egyben sül a tésztája, aztán szeletre vágva, így a végén kellően ropogós textúrájú lesz. Toszkánában az étkezések záró akkordjaként lelkesen mártogatják édes borba - nem csoda, hogy mindenki szélesen mosolyog az asztaloknál. Natúr pisztáciát és aszalt meggyet bioboltok tartanak.
  »»»
 
Osso buco
Főzzünk kuktával!
  »»»
 



Az Ön kosara pillanatnyilag üres.







 Powered by NetOffice