Receptek / Judit receptjei / 2010. ősz ::.
| | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |
|
|
|
|
Hamis szilvásgombóc Együtt a konyhában
|
|
»»» |
|
|
|
Csirkepaprikásos lepény Lepények, piték és társaik |
|
»»» |
|
|
|
Borhabos torta
Süssünk valamit!
Ünnepek idején nehéz előre belőni, miből mennyi fogy majd. Az „inkább több, mint kevesebb" elve miatt farkasszemet nézünk negyed fazék halászlevekkel és száradásnak indult, megkezdett bejgli-rudakkal. Persze teletömhetjük velük a fagyasztót (idén találtam tavalyról pulykasültet), vagy ímmel-ámmal eleszegetheti a család. De minek? A maradékokból ínycsiklandó mutációk születhetnek, mint például ez az édesség.
|
|
»»» |
|
|
|
Zöldséges-currys pilaf Főzzünk kuktával! |
|
»»» |
|
|
|
Házi kacsapástétom
Főzzünk, valami finomat!
Kevés finomabb étel van, mint jó kenyéren, egy finom pohár borral valamilyen házi pástétom. mikor a 2010-es őszi Stahl magazinhoz vadhús recepteket teszteltünk, Mautner Zsófia (alias Chili&Vanília) egy szenzációs fácánpástétomot hozott. Mivel fácánt nem egyszerű szerezni, hacsak nincs valakinek vadászismerőse, kacsahúst viszont igen, azóta többször megcsináltam magam is kacsából, és így is remek.
|
|
»»» |
|
|
|
|
Az Ön kosara pillanatnyilag üres. |
Powered by NetOffice |