Receptek / Judit receptjei / 2011. tavasz  ::. 

április 17 - 22.  |  április 24 - 29.  | 

 
Házi ropi kétféle mártogatóval
Együtt a konyhában

Ízre legalább annyira finom, mint a bolti változat. Viszont egészségesebb, mert kevés benne a só; finomliszt helyett porrá őrölt zabpehelyből készül és mellé kétféle zöldséges mártogató is jár. Akár gyerekekkel együtt is meg lehet csinálni.
  »»»
 
Fűszeres kéregben sült szűzpecsenye citrusos salátával
Kész a vacsora
  »»»
 
Sárgarépás halva
Egy kis édesség

Magyar ízlésnek elsőre furcsának tűnhet egy sárgarépás édesség. De Indiában igen népszerű és mindig gazdagon fűszerezik. Ebben a változatban például a fahéj és a szegfűszeg mellett kardamom is ízesíti, amely a gyömbérfélékhez tartozó, erős aromájú fűszer.
  »»»
 
Nyúlcomb olajbogyóval, friss zöldfűszerekkel és fenyőmaggal
Főzzünk, valami finomat!

Mediterrán, zamatos pecsenye: tökéletes hétvégi ebéd tavasszal. És aki eddig soha nem próbált nyúlcombot sütni, azt sietünk megnyugtatni, hogy semmivel se bonyolultabb, mint kacsa- vagy libacombot.
  »»»
 



Az Ön kosara pillanatnyilag üres.







 Powered by NetOffice