Receptek / Judit receptjei / 2011. tavasz ::.
| |
|
|
|
|
Házi ropi kétféle mártogatóval Együtt a konyhában
Ízre legalább annyira finom, mint a bolti változat. Viszont egészségesebb, mert kevés benne a só; finomliszt helyett porrá őrölt zabpehelyből készül és mellé kétféle zöldséges mártogató is jár. Akár gyerekekkel együtt is meg lehet csinálni. |
|
»»» |
|
|
|
Fűszeres kéregben sült szűzpecsenye citrusos salátával Kész a vacsora |
|
»»» |
|
|
|
Sárgarépás halva Egy kis édesség
Magyar ízlésnek elsőre furcsának tűnhet egy sárgarépás édesség. De Indiában igen népszerű és mindig gazdagon fűszerezik. Ebben a változatban például a fahéj és a szegfűszeg mellett kardamom is ízesíti, amely a gyömbérfélékhez tartozó, erős aromájú fűszer. |
|
»»» |
|
|
|
Nyúlcomb olajbogyóval, friss zöldfűszerekkel és fenyőmaggal
Főzzünk, valami finomat!
Mediterrán, zamatos pecsenye: tökéletes hétvégi ebéd tavasszal. És aki eddig soha nem próbált nyúlcombot sütni, azt sietünk megnyugtatni, hogy semmivel se bonyolultabb, mint kacsa- vagy libacombot.
|
|
»»» |
|
|
|
|
Az Ön kosara pillanatnyilag üres. |
Powered by NetOffice |