Receptek / Judit receptjei / 2006. tavasz  ::. 

«««
Káposztás batyu
1-2-3 - 2006. március 12.
 

Hozzávaló:
1 csomag fehér káposzta
3-4 evőkanál olaj
só és frissen őrölt fekete bors
½ csomag leveles tészta
a kenéshez 1 tojásfehérje


A káposztát a sóval és borssal az olajon puhára pároljuk.

A leveles tésztát kinyújtjuk, és kb. 6x6 cm-es négyzeteket vágunk belőle. A négyzeteket megtöltjük 1-1 kanál káposztás töltelékkel, és az egyik sarkánál fogva felhajtjuk kis háromszögnek. A batyuk széleit lenyomkodjuk, és megkenjük tojásfehérjével.

Kiolajozott tepsire tesszük, és 175 fokos sütőben, 20-25 perc alatt megsütjük.

«««

Nyomtatás



Az Ön kosara pillanatnyilag üres.







 Powered by NetOffice