Receptek / Judit receptjei / 2006. tavasz  ::. 

«««
Alma, aszalt meggy és diósaláta
1-2-3 - 2006. április 1.
 

Az öntethez:
2 evőkanál majonéz
2 evőkanál juharszirup
3 evőkanál fehérbor ecet
1 dl olívaolaj

A salátához:
1 alma
1 csomag Wellnes Mix
2 dkg dió
2 dkg aszalt meggy


A majonézt, a juharszirupot és az ecetet kézi habverővel összekeverjük, és fokozatosan, folyamatos keverés közben hozzácsorgatjuk az olajat.

Az almát felkockázzuk, a diót pedig száraz serpenyőben illatosra pirítjuk, majd mozsárban durvára törjük.

A salátát egy tányérra tesszük, rászórjuk az almakockákat, a diót és az aszalt meggyet, és az egészet meglocsoljuk az öntettel.

«««

Nyomtatás



Az Ön kosara pillanatnyilag üres.







 Powered by NetOffice