Receptek / Judit receptjei / 2006. tavasz  ::. 

«««
Diós zellersaláta sajtszósszal
1-2-3 - 2006. április 9.
 

Hozzávaló:
1 dl zöldfűszeres sajtszósz
2 evőkanál olaj
só és frissen őrölt fekete bors
2 kisebb meghámozott zellergumó
1 meghámozott, kimagozott alma
5 dkg pirított, durvára tört dió
1 csomag zöldsaláta
4-5 finomra vágott, friss zellerlevél


A sajtszószt beleöntjük egy kis tálba, kézi habverővel hozzákeverjük az olajat, és sózzuk, borsozzuk.

A zellert és az almát a négy oldalú reszelő nagylyukú oldalán lereszeljük.

A salátát tányérokra tesszük, és rápúpozzuk a zeller-és almareszeléket. Meglocsoljuk az öntettel, és megszórjuk a durvára tört dióval, meg a finomra vágott zellerlevéllel.

«««

Nyomtatás



Az Ön kosara pillanatnyilag üres.







 Powered by NetOffice