Receptek / Judit receptjei / 2006. tavasz  ::. 

«««
Mexikói Cézár-saláta
1-2-3 - 2006. május 28.
 

Hozzávaló:
1 dl joghurt
2 evőkanál vörösborecet
3 dkg frissen reszelt parmezán
1 kis fej apróra vágott vöröshagyma
1 teáskanál szardellapaszta
2 gerezd fokhagyma
1 piros, kimagozott, apróra vágott csilipaprika
½ citrom leve
0,5 dl olívaolaj
1 csomag Brasiliana Mix
1 piros, kis kockákra vágott kaliforniai paprika
1 szikkadt, kockákra vágott, vajban megpirított zsemle


Az első 9 hozzávalót turmixgépben pépesítjük, majd lassan, fokozatosan hozzácsorgatjuk az olajat, és ezzel is pépesítjük. Sózzuk, borsozzuk.

A salátát összekeverjük a paprikával és a zsemlekockákkal, majd az öntettel. Tálaláskor még egy kis parmezánt szórunk rá.

«««

Nyomtatás



Az Ön kosara pillanatnyilag üres.







 Powered by NetOffice