Receptek / Judit receptjei / 2006. tavasz  ::. 

«««
Zöldsaláta almával és camembert sajttal
1-2-3 - 2006. június 11.
 

Hozzávaló:
3 nagy alma
2 evőkanál almaecet
6 evőkanál olívaolaj
só és frissen őrölt fekete bors
1 korong camembert sajt
1 fél centis szeletekre vágott, megpirított bagett
1 csomag madárbegy saláta
2 dkg pirított, durvára vágott dió


2 almából gyümölcscentrifugával kinyomjuk a levét. Az almalevet átöntjük egy nagy serpenyőbe, és pár perc alatt kb. a harmadára besűrítjük.

A sűrű almalevet kis tálkában kézi habverővel összekeverjük az ecettel és az olajjal, majd sózzuk, borsozzuk. A harmadik almát fél centis szeletekre vágjuk, és összekeverjük az öntettel.

A camembert sajtot szeletekre vágjuk, és a pirított bagett-szeletekre fektetjük.

A zöldsalátát tányérra tesszük. Ráhalmozzuk az almát, kicsit összekeverjük, és megszórjuk a pirított dióval. A camembert-es bagettet mellé adjuk.

«««

Nyomtatás



Az Ön kosara pillanatnyilag üres.







 Powered by NetOffice